• Tonys Budbil hjälper dig med transport i Skåne

Våra tjänster

Det är till oss hos Tonys Budbil du vänder dig när dig när det gäller transport av gods, stort som smått, inom Sverige eller ut i Europa. Oavsett om du skall skicka iväg en pall, eller flytta ett helt kontor så hjälper vi dig.

Vår största fokus ligger på service. Vi satsar på att hålla högsta möjliga service, för alla våra kunder, stora som små, under alla tidpunkter på dygnet. Om ni behöver vår hjälp, då kommer ni att få vår hjälp.

Det finns två alternativ att välja på efter en beställning. Vi kör antingen omgående efter att beställningen har gjorts, eller så kör vi vid den tid som avtalats. Om en beställning görs angående ett gods på under 900 kilo så kan vi vara på plats inom en halvtimme efter kundens samtal.  Vid tyngre transporter kan vi oftast hämta godset inom en timme, beroende på tillgängliga bilar. Oavsett vad så får kunden ett besked omgående.

Tonys Budbil har även möjlighet att hjälpa till med personaluthyrning. Det är en tidskrävande process att rekrytera bra folk, och när rekryteringen enbart sker för ett kortare projekt, så är det också en kostsam sådan. Hos oss finner ni till exempel chaufförer, truckförare, terminalarbetare och lagerarbetare. Alla är de redo att hugga i för båda kortare och längre perioder.

Hos oss finns det även möjlighet att lagra och magasinera sitt gods, samt ställa upp lastbilar, bilar och husvagnar. Allt ovanstående sker på inhägnat och låst område, självklart med de försäkringar som krävs om en olycka skulle vara framme.

Tonys Budbil har öppet dygnet runt, och vi kör med ett ögonblicks varsel. Om ni behöver transporter av högsta kvalitet, med erfarna och kunniga chaufförer, så är det oss ni skall kontakta. Välkommen in till Tonys Budbil. Vi finns här för er.© 2013 Alla rättigheter förbehållna av Minisidor » Experter på lokal sökmotoroptimering